Instructies

Om het snijproces zo snel mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal instructies omschreven met betrekking tot het opmaken van de bestanden. Ook hebben we plak instructies omschreven, hierin vind je informatie over hoe je een sticker kunt aanbrengen. Verder vind je op deze pagina algemene informatie over het traject van idee tot vinyl-sticker.

Offerte

Als je ons je ontwerp stuurt, zullen wij je een offerte sturen. Als je naast het snijden hulp wilt bij het maken van het ontwerp of de belettering door ons laten uitvoeren, dan kunnen we dat meenemen in de offerte.

Zodra je akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag met de opdracht en kunnen we je aangeven wanneer het klaar is. Afhankelijk van het materiaal kunnen we dit binnen 5 werkdagen realiseren.

Aanpassingen

Fouten in de tekening zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Bij aanlevering van de tekening kijken we of de file geschikt is om te snijden. Kleine aanpassingen zoals lijndiktes doen wij kosteloos.

Mocht het bestand grotere aanpassingen vereisen, nemen we contact met je op. Deze aanpassingen kunnen we verzorgen, hier wordt echter een standaard uurtarief van € 55,- (ex. BTW) voor gerekend.

Afhalen of bezorgen

Als je de stickers zelf gaat plakken kun je het pakketje bij ons af komen halen in Eindhoven of wij versturen het per post. De kosten van het versturen (€ 8,-) komen bovenop het totaalbedrag, ervan uitgaande dat het pakket met PostNL verstuurd kan worden. Voor grotere zendingen zullen we de verzendkosten in de offerte meenemen.

Beletteren door 3Signlab

Als je wilt dat wij de stickers komen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor geldt standaard uurtarief van € 55,- (ex. BTW). Deze kosten nemen we op verzoek mee in de offerte die we van tevoren toezenden. Gezamenlijk plannen we een afspraak in om de bestickering uit te voeren.