Over ons

3SignLab is onderdeel van KalthoffKreative; een creatieve onderneming. Wij maken onder andere bestickeringen, zowel voor bij je thuis, als op je auto of voor een expositie. We hebben een breed assortiment aan materialen en diverse standaard sjablonen. We denken graag met je mee, hoe we jouw ontwerp het beste tot zijn recht kunnen laten komen. Kortom, alles is mogelijk bij 3SignLab.

Naast bestickering kunnen we je ook van dienst zijn met grafisch ontwerp, web ontwikkeling, industrieel ontwerp en concept ontwikkeling. 

We denken graag met je mee over de identiteit van je bedrijf en hoe je dat naar buiten brengt. Huisstijl ontwerp, websites, brochures, online communicatie, concept ontwikkeling of industrieel ontwerp; alles waarmee we kunnen helpen om een succes van je bedrijf te maken.

De mensen achter 3SignLab en KalthoffKreative

Joep Kalthoff

is industrieel ontwerper en dj. Zijn creatieve inzicht en handige handjes brengen ideeën tot leven. De gebruiker staat in zijn ontwerpen altijd centraal; of het nu om een website of een elektronisch product gaat.

Chrisje van der Pol

heeft diverse jaren ervaring in marketing en communicatie. Ze kan een boodschap in diverse vormen overbrengen; of het nu via het web, social media of gedrukte media is.