Opties

Er zijn diverse opties voor vinylstickers. Hieronder volgt een kort overzicht. Staat jouw idee er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Spiegelen

Als je een raam wilt bestickeren, kun je dat aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant doen. Afhankelijk van waar je voor kiest, is het belangrijk je ontwerp te spiegelen. Vaak zie je op de motorkap van een auto of bus ook bestickering in spiegelbeeld. Dit doet men zodat degene die er voor rijdt in de spiegel kan lezen wat er op staat.

Sjabloon

Je kunt een vinylsticker ook gebruiken als sjabloon om te schilderen. In plaats van de vorm gebruik je dan wat er over blijft nadat je het ontwerp van het vel vinyl hebt gehaald.

Meerdere kleuren

Uiteraard is het met vinyl ook mogelijk om met meerdere kleuren te werken. Dit kun je doen door meerdere lagen op elkaar te plakken of door de verschillende kleuren perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Offerte aanvragen

Stuur je bestand naar 3SignLab en wij sturen je zo snel mogelijk een offerte. Als je aanvullende wensen hebt; opmaak van het bestand of het laten plakken van de sticker door ons, laat het dan even weten. Mail ons: info@3signlab.nl